TUINAANLEG

Of het nu gaat om een kleine verandering, een renovatie of een compleet nieuwe tuinaanleg, wij realiseren graag datgene wat u voor ogen heeft.

Daarbij denken wij graag met u mee over welke beplanting u mooi vindt. Wij kijken hierbij naar uw wensen, welke grondsoort er reeds in uw tuin ligt en wat voor soorten planten er in uw tuin passen. Daarnaast houden wij ook rekening met de seizoenen, zon en schaduw en de wind.

Vervolgens wordt er gekozen welke bestrating u zou willen. Eindeloze mogelijkheden waarin wij u adviseren en voorbeelden laten zien om zo te komen tot de beste keuze voor uw tuin en/of oprit.

Nagelhout bestratingen & tuinaanleg
tuinverlichting

Een belangrijk aspect dat vaak vergeten wordt is de verlichting. Met de juiste (sfeer)verlichting krijgt u prachtige dimensie in uw tuin en is deze ’s avonds even mooi, of zelfs nóg mooier.

De twee vormen die kenmerkend zijn in u tuin zijn de functionele verlichting en de sfeerverlichting. Bij functionele verlichting denken we aan deuren en opritten die verlicht dienen te worden.
Wanneer we over sfeerverlichting praten, hebben we het over verlichting wat ervoor zorgt dat uw tuin een warme uitstraling krijgt en bijzondere elementen ‘in de schijnwerpers’ kunnen worden gezet. Denk hierbij aan het uitlichten van een boom vanuit de grond, of het plaatsen van licht in warme kleuren of accentverlichting.

Op gebied van tuinverlichting is de keuze ruim. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuzes.

Tevens kan Nagelhout Bestratingen en Tuinaanleg naast het aanleggen van u tuin ook voor alle benodigdheden zorg dragen. Denk hierbij aan grond, zand, beplanting, tegels, verlichting, schuttingen, vlonders, tuinhuis etc. Wij zorgen ervoor dat dit op een veilige en verantwoordelijke manier bij u geleverd wordt en dat al het overtollige afval netjes wordt afgevoerd.

Offerte opvragen

 

Een offerte opvragen kan snel een eenvoudig door een email te sturen of door het contactformulier in te vullen.

Mail ons
Direct contact