Nagelhout Bestrating & Tuinaanleg is en jong en fris bedrijf dat u voor al uw tuin-gerelateerde werkzaamheden kunt inschakelen. Of het nu gaat om een kleine aanpassing, nieuwe bestrating, onderhoud of een compleet nieuw ontwerp voor uw tuin, groot of klein, alles is mogelijk. Tevens behoren hout-gerelateerde werkzaamheden ook tot ons pakket. Denk hierbij aan vlonders, beschoeiingen, schuttingen, overkappingen, tuinhuisjes etc.

Ook voor de wat de grotere (project) bestrating werkzaamheden bent u bij ons aan het juiste adres. Denk hierbij aan trottoir, straat, parkeerplaatsen of de bestrating om uw bedrijfspand.

Tevens kunnen wij diverse grondwerkzaamheden voor u realiseren. Denk hierbij aan het uitgraven van (zwem)vijvers, funderingen of het het afgraven of ophogen van uw tuin. Ook de aan- en afvoer van grond/zand valt binnen dit werk tot de mogelijkheden.

Nagelhout bestratingen & tuinaanleg
Nagelhout bestratingen & tuinaanleg

Door gebruik te maken van de nieuwste technieken op het gebied van straat- en hovenierswerk met een team van ervaren, geschoolde specialisten en de nauwe contacten die wij op dit gebied hebben kunnen wij iedere klus aan.

Wij zijn werkzaam in zowel de zakelijke als de particulieren sector.

Meedenken en adviseren is bij ons van groot belang. Doordat bij Nagelhout Bestratingen en Tuinaanleg een goede en laagdrempelige communicatie bestaat, zijn wij van mening dat dit van groot belang is om uw wens zo goed mogelijk ten uitvoer te brengen.

Efficiënt en netjes werken is iets waar wij altijd bij stil staan. Zo besparen wij niet alleen op zaken als kosten, maar ook tijd, grondstoffen etc. Kortom, bij ons staan veiligheid en efficiëntie hoog in het vaandel en zullen wij er alles aan doen om dat op de hoogst haalbare manier te realiseren.

Wij zullen dan ook altijd vrijblijvend bij u langs komen voor een kennismakingsgesprek en om uw wensen met u te bespreken. Na dit gesprek kunnen we een vrijblijvende offerte voor u opstellen.

Het uitbesteden van een project is niet niks, daarom streven wij er naar om al uw zorgen uit handen te nemen. Vanaf het eerste gesprek tot het moment van oplevering, alles wordt met de grootste zorgvuldigheid gerealiseerd en met u besproken zodat u er geen omkijken meer naar heeft. Op het moment van oplevering weet u weer waarom u voor ons heeft gekozen!

Offerte opvragen

 

Een offerte opvragen kan snel een eenvoudig door een email te sturen of door het contactformulier in te vullen.

Mail ons
Direct contact